Ξενοδοχείο Studio Merses

Παλιό Μικρό Χωριό, Καρπενήσι, Ευρυτανία

Τηλέφωνο: 22370 41444,
Fax : 22370 41111,
Κινητό: 6972555637
Ξενοδοχείο Studio Merses, Παλιό Μικρό Χωριό, Καρπενήσι, 36100, Ευρυτανία

Πώς θα έρθετε

Το ξενοδοχείο Studio Merses βρίσκεται στο Παλιό Μικρό Χωριό, μόλις 15 km από το Καρπενήσι, στον δρόμο προς Προυσό - Λαμπίρι - Αγρίνιο 3 km από την διασταύρωση του Μεγάλου Χωριού.

Εάν ξεκινάτε από την Αθήνα, μπορείτε να φθάσετε οδικώς μέσω Λαμίας, Τυμφρηστού, μια διαδρομή περίπου 3 ώρες με αυτοκίνητο διανύοντας 300 km.

Στην είσοδο της πόλης ακολουθώντας την περιφερική οδό της πόλης, και διερχόμενοι τον κόμβο φτάνετε χωρίς να αλλάξετε πορεία, προς Προυσό

Ακολουθώντας τον Καρπενησιώτη, σε απόσταση 12 km , στην διασταύρωση προς Μεγάλο Χωριό στρίβετε δεξιά , διερχόμενοι τον οικισμό του Νέου Μικρού χωριού, αφού διανύστε περίπου 3 km μέσα στο πράσινό, φτάνετε στο γραφικό παλιό Μικρό Χωριό και στην πλατεία με τον πλάτανο και τις βρύσες, έχετε φθάσει στο Ξενοδοχείο Studio Merses.

Από Θεσσαλονίκη επίσης και από Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, αφού φθάσετε μέσω ΠΑΘΕ, στη Λαμία,ακολουθώντας την ιδία διαδρομή , βρίσκεστε στο Καρπενήσι.

Αν ξεκινάτε από την δυτική Πελοπόννησο , μπορείτε μέσω της γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ , κινούμενοι προς την Ναύπακτο και με προορισμό το Θέρμο και την διαδρομή Θέρμο – Καλλιθέα – Λαμπίρι – Προυσός , έχετε την ευκαιρία να απολύσετε μια διαδρομή με καταπληκτικά τοπία με εναλλαγές του τοπίου και του ανάγλυφου του ορεινού όγκου του Παναιτωλικού, της Καλιακούδας και της Χελιδόνας.

Αφού περάσετε τα Διπόταμα , εκεί που ο Κρικελοπόταμος (Κρικελιώτης ) συναντά τον Καρπενησιώτη και μαζί συνεχίζουν το πολύβουο ταξίδι τους ως Τρικερώτης για να φθάσουν στην Λίμνη Κρεμαστων , μετά τον οικισμό Γαύρος ,στην διασταύρωση προς Μεγάλο Χωριό , στρίβετε αριστερά για να φθάσετε μετά από διαδρομή 3km στο παλιό Μικρό Χωριό.

Η απόσταση από το ΑΝΤΙΡΙΟ μέχρι το Καρπενήσι δεν φθάνει τα 100km.

Αν η αφετηρία σας είναι η δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος μπορείτε φθάνοντας στο Αγρίνιο να επιλέξετε είτε την διαδρομή μέσω Αγ. Βλασίου 113km, είτε μέσω Παραβόλας – Καλλιθέας –Λαμπιρίου –Προυσού , να φθάσετε διανύοντας διαδρομή 85 km.

Χάρτης προς το Καρπενήσι και το Παλιό Μικρό Χωριό Ευρυτανίας

embed google maps directions