Merses
Ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος για να επιτύχετε την καλύτερη προσφορά για την κράτησή σας είναι να μας καλέσετε απευθείας. Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 22370 41444 ή στο κινητό +30 6972555637.
Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια ξεχωριστή σελίδα στον ιστότοπό μας με αναλυτικές οδηγίες και χάρτη για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας προς το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε επίσης να μας καλέσετε σε ένα από τα τηλέφωνά μας. Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι!
Μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω σύνδεσης Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων και των δωματίων.
Το ξενοδοχείο Studio Merses παρέχει σταθερά υπηρεσίες με υψηλά στάνταρντ, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψην την ασφάλεια και την υγιεινή. Δείτε την πλήρη λίστα των παροχών του ξενοδοχείου μας.
Στα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνονται τα εξής: το Φρέσκο, το The Newton Park, το Φαράγγι "Πάντα Βρέχει", το Saloon Park, η Μονή Προυσσού, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων και το Μουσείο Ευρυτανίας - Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού.
Ναι. Μπορείτε να απολαύσατε τον καφέ και το ποτό σας στο cafe-bar και νοστιμιές στο εστιατόριό μας.
Διατίθενται δωρεάν υπαίθριες θέσεις στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες μας.
Μεταξύ των εστιατορίων σε βολική τοποθεσία είναι τα εξής: Τo Χωριατικο Νασιόπουλος, Στην Πόλη, Mesostrati και Το Ρακόμελο.
Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι πάντα μέλημά μας. Παίρνουμε επιπρόσθετα μέτρα για υγιεινή και ασφάλεια όλων των επισκεπτών μας και του προσωπικού κατά του Covid-19. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε εδώ; Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 22370 41444 ή στο κινητό +30 6972555637. Εναλλακτικά στείλτε μας email στο info@merses.gr. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!