Ξενοδοχείο Studio Merses

Παλιό Μικρό Χωριό, Καρπενήσι, Ευρυτανία

Τηλέφωνο: 22370 41444,
Fax : 22370 41111,
Κινητό: 6972555637
Ξενοδοχείο Studio Merses, Παλιό Μικρό Χωριό, Καρπενήσι, 36100, Ευρυτανία

Είπαν για μας

Πολύ όμορφα ευρύχωρα και καθαρά δωμάτια, είχαμε την τύχη να μείνουμε στο δωμάτιο Aνατολή που ήταν υπέροχο!!! Ζεστό δωμάτιο με όμορφη θέα απο το μπαλκόνι... Ο ιδιοκτήτης φιλικός και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει... Πρωινό πολύ καλό με θέα το πράσινο!!! Θα ξανά πήγαινα!
Kathy N, Trip Advisor
Περάσαμε ενα καταπληκτικό τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και το ξενοδοχείο Μerses συνέβαλλε σ'αυτό! Καταπληκτικό περιβάλλον,μαγική θέα απο τη τραπεζαρία του πρωινού,το δωμάτιο που μείναμε το Ηλίανθος ήταν πολύ ζεστό με ωραία θέα την πλαγιά του βουνού με τα τεράστια έλατα! Να ειστε σίγουροι οτι θα ξανάρθουμε! μια απο τις πιο αξέχαστες διακοπές...(οτι πρέπει για ζευγάρια, αλλά και για οικογένειες)
Παναγιωτης-Μαρθα , Από το Guest Book
Μόλις σήμερα επιστρέψαμε απο τον παράδεισο που λέγεται Παλαιό Μικρό Χωριό και το ξενοδοχείο Studio Merses... Κάτω ακριβώς απο τα χιονισμένα έλατα, ενα μικρό χωριουδάκι μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές! Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται... το δωμάτιο ονειρικό σε μια μαγική τοποθεσία... ζεστό, φιλόξενο με τέλεια εξυπηρέτηση και άψογη φροντίδα..!!! Ήταν αυτό που ακριβώς ζητούσαμε... να νιώσουμε σαν το σπίτι μας... και το νιώσαμε με το παραπάνω! σίγουρα θα ξαναέρθουμε...!!! Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο 3μερο που περάσαμε...
ΓΕΩΡΓΙΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ (ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΙΓΛΗ), Από το Guest Book
Ίσως είναι από τις λίγες φορές που τα λεφτά που πληρώνεις είναι αυτό ακριβώς που παίρνεις. Αυτό ισχύει για αυτό το ξενώνα και αυτό το δωμάτιο. Εμείς το τζάκι δεν το ανάψαμε …..Η θέα όμως από το παράθυρο είναι αυτό που ψάχναμε ερχόμενοι εδώ. Αυτό δεν έψαχνες και συ που διαβάζεις αυτό εδώ ???
Δήμητρα Β , Γρηγόρης Κ (Σουίτα Ανατολή), Από το Guest Book
Αν και ήρθαμε για λίγο η διαμονή μας εδώ ήταν εξαιρετική. Τα δωμάτια πάρα πολύ ωραία και η θέα μοναδική. Το πρωινό ήταν πολύ χορταστικό και όλα τα studios όμορφα διακοσμημένα. Ευχαριστούμε πολύ για την ευχάριστη διαμονή μας.
Ξανθή, Στέφανος, Νίκος, Δάφνη, Από το Guest Book