Για τις διακοπές σας στο Καρπενήσι, το ξενοδοχείο Studio Merses, είναι αυτό που αναζητάτε. Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 7 δωμάτια - σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα. Οι περισσότερες σουίτες διαθέτουν τζάκι, μπανιέρα με υδρομασάζ/τζακούζι, πολυκουζινάκι και σαλόνι. Για όσους ψάχνουν οικονομικά δωμάτια στο Καρπενήσι το Studio Ηλίανθος, ένα από τα δίκλινα δωμάτιά μας, θα ικανοποιήσει και εσάς και την τσέπη σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις τιμές και τις προσφορές του ξενοδοχείου μας.

Από τη διεύθυνση του Studio Merses Hotel, Καρπενήσι, Παλαιό Μικρό Χωρίο, Ευρυτανία.

Ξενοδοχείο Studio Merses - Τριών Αστέρων - Παλιό Μικρό Χωριό Ευρυτανίας - Καρπενήσι

greek english
Δωμάτια και σουίτες με τζάκι στο Παλιό Μικρό Χωριό, κοντά στο Καρπενήσι

Δωμάτια

Σουίτα Έρωτας

Σουίτα ΈρωταςΕίναι η μεγάλη μας σουίτα των 55 τ.μ.

Η θέα της στην κοιλάδα προσφέρει στον θεώμενο την αίσθηση της απεραντοσύνης και της μαγείας της φύσης. Ο επισκέπτης του Έρωτα αξιοποιώντας το αισθητήριο όργανο του ματιού νιώθει να γίνεται ένα με τη φύση, σαν να βγαίνει κι αυτός σε ένα ατέρμονο παιχνίδι με τις νύμφες του ποταμιού και του δάσους.

Η πολυτέλεια του χώρου, την οποία συνθέτουν το ξύλινο κρεβάτι με ουρανό, το υδρομασάζ στο μπάνιο, το τζάκι και το σαλόνι-γωνία, όπως και το πολυκουζινάκι και το μίνι μπαρ, αναδύει το μυστηριώδες προηγούμενων εποχών, τη γοητεία του άγνωστου που θέλγει το νου και διεγείρει την ανθρώπινη υπόσταση με έναν μεγαλόκαρδο ερωτισμό που αγκαλιάζει κάθε ομορφιά της φύσης.

Δωμάτια

Στούντιο Άδωνις

Σουίτα ΆδωνιςΗ σουίτα "'Aδωνις" είναι ένας χώρος 50 τ.μ.

Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από δύο έως τέσσερα άτομα, που μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο το πολυκουζινάκι όσο και το μίνι μπαρ του δωματίου, για να ικανοποιήσουν τις όποιες ιδιαίτερες επιθυμίες τους. Στο σαλόνι του studio 'Aδωνις οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν στιγμές γαλήνης με θέα τη δασώδη περιοχή γύρω από το ποτάμι.

Μια θέα που κάνει τον σύγχρονο άνθρωπο να απομακρύνεται για λίγο από τον πραγματισμό και την εκλογίκευση του 21ου αιώνα και να φαντάζεται τις Αμαδρυάδες να συνεχίζουν τα παιχνίδια τους με τη Φύση μέσα στην αιωνιότητα.

Δωμάτια

Σουίτα Αίγλη

Σουίτα ΑίγληΗ σουίτα "Aίγλη" είναι ένας χώρος 45 τ.μ.

Δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν από δύο έως τέσσερα άτομα, τα οποία μπορούν να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό υδρομασάζ στο μπάνιο, τη συντροφιά της φωτιάς από το αναμμένο τζάκι και τον ρεμβασμό στο σαλόνι του δωματίου, το οποίο κυριαρχείται από τις αποχρώσεις του απαλού μπεζ.

Μέσα από τη λάμψη της φωτιάς ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να "βαδίσει" με τα μάτια της ψυχής πάνω στις ψηλές κορυφές των ελάτων και να έρθει στην απόλυτη πλήρωση του εαυτού του με τη φύση. Το πολυκουζινάκι και το μίνι μπαρ μπορούν πάντα να δώσουν λύσεις στις οποιεσδήποτε επιθυμίες των ενοίκων της Αίγλης.

Δωμάτια

Σουίτα Ανατολή

Σουίτα ΑνατολήΗ σουίτα "Ανατολή" μέσα στα 45 τ.μ. μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας που τη δημιουργούν το διπλό κρεβάτι με ουρανό, το υδρομασάζ στο μπάνιο, το σαλόνι που προσφέρει το αίσθημα της εναλλαγής και το αναμμένο τζάκι που χαρίζει το συναίσθημα της οικειότητας και της ψυχικής θέρμης, μπορεί να προσφέρει φιλοξενία σε δύο έως τέσσερα άτομα.

Μέσα στους απαλούς τόνους του ροζ χαρίζει στο νου και στην ψυχή των σύγχρονων "βασιλιάδων" - επισκεπτών του τη βίωση των χιλίων και μιας νύχτας της "Ανατολής". Φυσικά το πολυκουζινάκι και το μίνι μπαρ μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε χρηστική ανάγκη των επισκεπτών της.

Δωμάτια

Σουίτα Εδέμ

Σουίτα ΕδεμΤη σουίτα "Εδέμ" αποτελεί ένας χώρος 45 τ.μ., στον οποίο κυριαρχεί το λευκό, το χρώμα της αγνότητας και του επίγειου παράδεισου, όπως τον οραματίστηκαν οι ρομαντικοί μας ποιητές.

Ο αγνός αυτός παράδεισος συνενώνεται με τον κόσμο των αισθήσεων μέσα από τις απολαύσεις που προσφέρουν αυτές το υδρομασάζ στο μπάνιο, το σαλόνι με το αναμμένο τζάκι, το πολυκουζινάκι και το μίνι μπαρ. Τα δύο έως τέσσερα άτομα που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα που απλώνεται ανοιχτόκαρδα μπροστά στα δύο μπαλκόνια της σουίτας.

Δωμάτια

Σουίτα Αφροδίτη

Σουίτα ΑφροδίτηΗ σουίτα "Αφροδίτη" είναι ένας χώρος 45 τ.μ.

Οι αποχρώσεις του εύθυμου λιλά, η πολυτέλεια της δαντέλας, το κρεβάτι με τον ουρανό, οι γόνδολες, οι φλόγες από το αναμμένο τζάκι και το σαλόνι-γωνία που προσφέρει στιγμές απόλυτης ανάπαυσης, μεταγγίζουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα και την ιλαρότητα που αποπνέει η ομορφιά της Αφροδίτης στην ψυχή του επισκέπτη της. Η ψυχική ευφροσύνη των δύο έως τριών ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν, ολοκληρώνεται από την κάλυψη της οποιασδήποτε έκτακτης ή πάγιας επιθυμίας τους από το πολυκουζινάκι και το μίνι μπαρ της σουίτας.

Δωμάτια

Δωμάτιο Ηλίανθος

Studio ΗλίανθοςΕίναι ένα δίκλινο δωμάτιο με μοναδική θέα στο κατάφυτο από έλατα βουνό και στο ιστορικό και γραφικό Μικρό Χωριό.

Διακοσμημένο στις αποχρώσεις του φθινοπωρινού κίτρινου και στις αποχρώσεις του ανοιξιάτικου πράσινου, προσφέρει στον επισκέπτη του την απόλαυση της όψης του ήλιου τη στιγμή της ακμής του σε μια αρμονική ένωση με την αειθαλή γύρω φύση των ελάτων.